Студенти-волонтери проекту «Лікар Свято» відсвяткували День Святого Миколая спільно з маленькими пацієнтами дитячої лікарні

Студенти-волонтери проекту «Лікар Свято» відсвяткували День Святого Миколая спільно з маленькими пацієнтами дитячої лікарні

 

День Святого Миколая – це свято, на яке з нетерпінням чекає малеча, але не всі діти зможуть зустріти його вдома. Щоб святковий настрій з’явився у дітей, які знаходяться в КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», до них 19 грудня, за доброю традицією, завітали майбутні психологи, студенти-волонтери проекту «Лікар Свято».??? Приємним сюрпризом для волонтерів стала участь у цьому заході випускниці філософського факультету Ірини Родзінської, однієї з перших учасників проекту.

Коли діти побачили у лікарні казкових героїв та персонажів з мультфільмів, їхні очі засяяли радістю, а на обличчях з’являлися щирі посмішки. Загалом, студенти відвідали 6 відділень лікарні, побували в онкогематології, отолорингології, хірургії, ендокринології, травматології та неврології.

Крім гарного настрою та позитивних емоцій, волонтери подарували маленьким пацієнтам надувні кульки, святкові листівки з побажаннями, розмальовки, фломастери та подарунки ручної роботи.?

Разом із учасниками проекту “Лікар Свято” діти загадували бажання та грали у веселі ігри. Всього увагою студентів були охоплені більше 250-ти дітей.

Завдяки святковій атмосфері, яку допомогли створити у лікарні волонтери, кожен отримав яскраві незабутні враження.✨