Профорієнтаційна онлайн консультація студентів 4 курсу спеціальності “Психологія” щодо вступу на ОР “Магістр”

Профорієнтаційна онлайн консультація студентів 4 курсу спеціальності “Психологія” щодо вступу на ОР “Магістр”

На платформі Zoom відбулася онлайн консультація студентів 4 курсу спеціальності “Психологія” денної та заочної форм навчання з питань цьогорічної вступної кампанії на ОР “Магістр”. Як зазначає модератор заходу доцент Мирослава Кулеша-Любінець, “у зв’язку з карантином через пандемію коронавірусної хвороби були дещо змінені вимоги до вступу на ОР “Магістр”, адже всі документи тепер подаються в електронній формі. Тому студентам, які бажають здобувати вищу освіту на другому (магістерському) рівні, важливо детально ознайомитися з нововведеннями”.
На початку зустрічі студенти поділилися з викладачами групи забезпечення спеціальності “Психологія” своїми роздумами щодо якості освітньої програми, на якій навчаються; розповіли про сильні сторони ОП та з якими труднощами стикалися під час навчання.
Згодом присутні гаранти трьох освітніх програм ОР “Магістр” спеціальності “Психологія” (проф. Гасюк М. Б., ОП “Клінічна та реабілітаційна психологія”, доц. Чуйко О. М., ОП “Психологія”, проф. Пілецька Л. С., ОП “Організаційна психологія”) розповіли присутнім про особливості освітніх програм, дали відповіді на питання студентів.
Про нововведення вступної кампанії-2020 на ОР “Магістр” розповіла доцент кафедри соціальної психології та психології розвитку Паркулаб О. Г. Вона ознайомила студентів з переліком документів, необхідних для вступу, термінами їх подачі, відповіла на питання студентів та викладачів.