Відбувся методичний семінар на тему : «Організація навчальної діяльності студентів-магістрів на ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія».

Відбувся методичний семінар на тему : «Організація навчальної діяльності студентів-магістрів  на ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія».

22 вересня 2020 року в режимі онлайн та за участю всіх членів кафедри Загальна та клінічна психологія відбувся методичний семінар на тему : «Організація навчальної діяльності студентів-магістрів ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія». На семінарі розглядалися такі питання:

  • Особливості залучення до наукової діяльності студентів-магістрів на ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія» (доповідач проф. Гасюк М.Б.).
  • Науковому керівнику про наукову доброчесність (доповідач доц. Кулеша-Любінець М.М.).
  • Студентоцентровані методи в освітньому процесі на ОП«Клінічна та реабілітаційна психологія» (доповідач проф.Міщиха Л.П.).
  • Особливості оцінювання студентів-магістрів в умовах карантину на основі дистанційної освіти (доповідач доц..Іванцев Н.І.)

Семінар дав змогу диференціювати зміст інструментальних, міжособистісних та системних компетентностей у підготовці магістерського наукового дослідження. Були розкриті важливі та актуальні питання підвищення якості освітнього процесу на ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія».

Семінар завершився продуктивною дискусією та опрацюванням багатьох ідей щодо організації навчальної та наукової діяльності студентів-магістрів на ОП «Клінічна та реабілітаційна психологія».