Участь доцентки Мирослави Кулеші-Любінець у розробці Програми розвитку соціального підприємництва в Івано-Франківській ОТГ

Протягом жовтня-листопада доцентка кафедри загальної та клінічної психології, фахівчиня Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Мирослава Кулеша-Любінець приймала участь у вебінарах з розробки Програми розвитку соціального підприємництва в Івано-Франківській ОТГ в рамках проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Спікерами онлайн-заходів були Наталія Рогуліна, координаторка навчальних програм проекту ПРОМІС, Аліна Бочарнікова, співавтор Білої книги розвитку соціального підприємництва в Україні, Рафаель Коста, керівник бізнес-центру в м. Вон (провінція Онтаріо, Канада) та ін.

На зустрічах обговорювалися ключові заходи, які необхідно здійснювати муніципалітетам для розвитку соціального підприємництва в регіоні за 8 напрямками: культура соціального підприємництва, інституційна підтримка, законодавство та регулювання, доступ до фінансів, доступ до ринків, бізнес-навички та підтримка розвитку бізнесу, керування, вимірювання, звітування впливу, підтримка бізнесу під час COVID-19 (agentyzmin.pnu.edu.ua).

Пропозиції доц. Мирослави Кулеші-Любінець з розвитку культури соціального підприємництва в Івано-Франківській ОТГ враховані при розробці Програми.