Відбулася зустріч студентів-психологів 4 курсу ОП “Реабілітаційна психологія” з психологом Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області

В рамках вивчення дисципліни “Психологічна допомога у надзвичайних ситуаціях” 1 березня відбулася зустріч з психологом Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області, випускницею факультету психології Людмилою Величко. На занятті були присутні студенти 4 курсу спеціальності Психологія ОП “Реабілітаційна психологія” . Захід організувала доцент Мирослава Кулеша-Любінець.

На зустрічі Людмила Величко ознайомила присутніх з нормативно-правовою базою роботи психолога в ДСНС, описала напрямки діяльності психолога ДСНС, розповіла про особливості організації діагностичної роботи з абітурієнтами та курсантами вишів ДСНС, поділилася методикою проведення індивідуальних та групових занять з працівниками ДСНС Івано-Франківська та області.
У практичній частині заходу психолог продемонструвала арт-терапевтичні методи у груповій роботі з працівниками ДСНС, розповіла про специфіку надання психологічної допомоги рятувальникам і потерпілим залежно від виду надзвичайної ситуації, відповіла на питання.
Студенти висловити зацікавленість у заході і сподівання на продовження участі у гостьових лекціях психологів-практиків, які працюють у різних сферах.