Профорієнтаційний захід в ліцеї №2 Івано-Франківської міської ради

05.02.2021 року відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч з учнями випускних класів ліцею №2 м. Івано-Франківська за участю доцентів кафедри загальної та клінічної психології Іванцев Наталії Ігорівни та Іванцев Людмили Ігорівни, а також представників керівництва ліцею і класних керівників.

Під час заходу викладачі кафедри загальної та клінічної психології доц. Іванцев Н. І. та доц. Іванцев Л. І. подали загальну інформацію про факультет психології як структурний підрозділ Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника, ознайомили учнів із освітньо-професійними програмами, що діють на факультеті психології за спеціальністю «Психологія» (у рамках підготовки фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»); розповіли про професію «Психолог», «Реабілітаційний психолог», основні напрямки роботи психолога, сферу професійних інтересів, в якій психолог-фахівець здійснює свою діяльність; наголосили про особливості прийому до вищого навчального закладу.

В заключній частині онлайн-зустрічі учням було запропоновано взяти участь у дослідженні власних професійних інтересів і навиків до певного типу діяльності.