Відбулося онлайн-засідання підсекції загальної та клінічної психології за участю викладачів, докторантів, аспірантів кафедри.

В рамках «ТИЖНЯ НАУКИ» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 06 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції загальної та клінічної психології за участю викладачів, докторантів, аспірантів кафедри. З привітальним словом виступив завідувач кафедри загальної та клінічної психології, доктор психологічних наук, почесний професор університету В. П. Москалець. Він експозитивно позначив основні тематичні орієнтири, що були розкриті у виступах викладачів, докторантів та аспірантів кафедри.

В ході обговорення цікавих доповідей учасниками онлайн-засідання підсекції загальної та клінічної психології було визначено актуальність їх тематики та висловлено рекомендації стосовно перспектив їх подальших наукових розвідок. За підсумками засідання підсекції заплановано подати тези доповідей викладачів, докторантів та аспірантів до публікації у збірнику матеріалів звітної наукової конференції університету за 2020 рік.