Проведено настановну нараду з питань організації виробничої практики

01 квітня проведено настановну нараду з питань організації виробничої практики студентів ІІІ курсу спеціальності 053 Психологія заочної форми навчання. На нараді були присутні факультетський керівник практики доц. Кулеша-Любінець М. М., керівники-методисти практики: доц. Хрущ О. В., доц. Литвин-Кіндратюк С. Д., доц. Сметаняк В. І., та студенти-практиканти, які навчаються за освітніми програмами «Психологія», «Реабілітаційна психологія».

На нараді доц. Кулеша-Любінець М. М. ознайомила присутніх з наказом щодо організації та проведення виробничої практики, де визначені бази і керівники-методисти; повідомила про специфіку проходження практики під час воєнного часу. «Протягом місяця студенти-практиканти удосконалюють знання та навички проведення спостереження за поведінкою особистості, клініко-психологічного дослідження, психопрофілактичної та просвітницької діяльності з питань збереження та відновлення психічного здоров’я, що є актуальним  у час війни», –зазначила Мирослава Кулеша-Любінець.

Також цього ж дня для студентів-практикантів було проведено інструктаж з питань збереження життєдіяльності та техніки безпеки.