Відбулася нарада з питань організації виробничої практики студентів спеціальності Психологія

Нещодавно було проведено настановну нараду з питань організації виробничої практики студентів ІІІ курсу спеціальності 053 Психологія денної форми навчання. Метою практики є поглиблення знань та набуття і відпрацювання професійних умінь психолога у лікувально-профілактичних закладах та центрах психологічної реабілітації шляхом проведення психологічної діагностики, спостереження за поведінкою особи, просвітницької (психопрофілактичної) та дослідницької  діяльності тощо.

На заході були присутні керівник практики від університету доц. Кулеша-Любінець М. М., керівники-методисти практики: доц. Коропецька О. М., доц. Іванцев Н. І., доц. Шкраб»юк В. С., доц. Паркулаб О. Г., проф. Гоян І. М., доц. Вітюк Н. Р., доц. Гринчук О. І. та студенти-практиканти, які навчаються за освітніми програмами «Психологія», «Реабілітаційна психологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

На нараді доц. Кулеша-Любінець М. М. ознайомила присутніх з особливостями проведення виробничої практики в умовах воєнного часу; розповіла про напрямки роботи студентів-практикантів на базах практики; наголосила на важливості просвітницької та психопрофілактичної діяльності майбутніх психологів у цей нелегкий для країни час. Зокрема, присутніх зацікавила ідея створення просвітницьких відеороликів для соціальних мереж з питань збереження психічного здоров’я особистості, яку успішно вже два роки поспіль реалізовують студенти-практиканти на кафедрі загальної та клінічної психології.

Для зручності комунікації керівника практики, методистів та студентів було домовлено про створення спільного доступу на гугл-диску до всіх необхідних матеріалів виробничої практики. На завершення для студентів-практикантів проведено інструктаж з питань збереження життєдіяльності та техніки безпеки.