Навчально-методична конференція щодо проведення виробничої практики студентів 3 курсу заочної форми навчання спеціальності 053 Психологія

На факультеті психології відбулася навчально-методична конференція щодо проведення виробничої практики студентів 3 курсу заочної форми навчання ПСз-31, ПСрз-31 в ННЦ «Психологія здоров’я та психологічна реабілітація» кафедри загальної та клінічної психології. Спеціалісти центру надали студентам інформацію про можливості практики та способи поглибити свої знання та навички.

Психологам-початківцям дуже важливо бути в курсі останніх тенденцій психологічної практики та наукових досліджень. Участь у навчальних конференціях і вебінарах – це чудовий спосіб отримати практичні знання та досвід, який стане в нагоді як в академічному, так і в професійному середовищі. Саме у навчально-науковому центрі «Психологія здоров’я та психологічна реабілітація» кафедри загальної та клінічної психології студенти матимуть унікальну можливість отримати знання від психологів-практиків, що дозволить отримати цінний досвід у обраній сфері інтересів.

Спеціалісти Центру, експерти у галузі психології , зокрема професор кафедри загальної та клінічної психології Мирослава Гасюк, доценти: Мирослава Кулеша-Любінець, Вероніка Шкрабʼюк, Оксана Федик, запропонували комплекс вебінарів на актуальні теми запитів.