Студенти-волонтери проекту “Лікар Свято” відвідали хворих дітей

Напередодні Дня захисту дітей, який відзначається 1 червня, студенти-психологи волонтерського проекту «Лікар Свято» відвідали хворих дітей в обласній дитячій клінічній лікарні та у відділенні легеневого туберкульозу та менінгіту дітей обласного фтізіопульмонологічного центру. Для маленьких пацієнтів майбутні психологи, які спеціалізуються з клінічної психології, проводили цікаві та веселі ігри, дарували подарунки. Слід зазначити, що уже другий рік поспіль проект «Лікар Свято» виграє грант від Urban Spaсe 100, завдяки чому студенти мають можливість тішити дітей та їх батьків яскравими костюмами та залишати невеличкі веселі подаруночки.

          

 На думку студентки 3-го курсу Лілії Блискун, «проект «Лікар Свято» – це не просто волонтерська робота, а мотивація розвиватися дальше; це натхнення на нові ідеї, це море радості і нових сил! І все це ти отримуєш просто роблячи когось хоч на хвилинку веселішим, щасливішим, добрішим. Особливо цього потребують дітки і люди, які виснажені хворобою і вже не мають сили на боротьбу з нею. І дуже тішить те, що команда «Лікар Свято» може подарувати комусь надію і віру в краще!»

          

Координатор проекту, доцент кафедри загальної та клінічної психології Кулеша-Любінець Мирослава Миронівна, запрошує усіх охочих приєднуватися до команди «Лікар Свято».

             

Контактний телефон координатора проекту «Лікар Свято» : 098-48-49-315; ми у соцмережах : https://www.facebook.com/likarsvyato/