Перемога проєктів «Ігротерапія від Лікаря Свято» та «School of Mental Health» на весняній хвилі програми Малі гранти Теплого Міста

Стали відомі переможці весняної хвилі програми Малі гранти Теплого Міста. З 37 заявок два проєкти студентів-психологів нашого університету перемогли! Це проєкти «Ігротерапія від Лікаря Свято» та «School of Mental Health». Координаторка проєктів – Мирослава Кулеша-Любінець, к. психол. н., доцент кафедри загальної та клінічної психології, фахівчиня Проєктно-освітнього центру «Агенти змін».

ВІТАЄМО Герасимів Христину, Лосяк Надію, Олійник Діану, Рубан Олену, Сербин Марину та їх наставницю з перемогою!!!

Мирослава Кулеша-Любінець: «Це справді велика несподіванка!!! Ми готували два проєкти, кожен з яких заслуговує на перемогу. Але не сподівалися такій удачі! Проєкт «Ігротерапія від Лікаря Свято» є продовженням п’ятирічної волонтерської діяльності студентів-психологів у дитячих лікувальних закладах міста. А родзинкою проєкту «School of Mental Health» є проведення інтерактивних занять, які допоможуть школярам ЗСО та студентам університету більше дізнатися про техніки збереження та відновлення психічного здоров’я та психологічного благополуччя. У зв’язку з карантином повна реалізація проєктів переноситься, але за цей час плануємо підготувати усі необхідні матеріали».