Профорієнтаційний захід в Ліцеї імені Романа Шухевича

9 лютого доцент кафедри загальної та клінічної психології Кулеша-Любінець М. М. провела профорієнтаційний захід з учнями 10 і 11 класів Ліцею імені Романа Шухевича, де розповіла про навчання на факультеті психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, про освітньо-професійні програми «Психологія» та «Реабілітаційна психологія» спеціальності 053 Психологія.

Також Мирослава Миронівна розповіла про особливості вступної кампанії-2021, наголосивши на тому, що для вступу на спеціальність «Психологія» у переліку предметів ЗНО потрібно обов’язково обирати предмет «Математика», а не «Математика (завдання рівня стандарту)», оскільки останній буде мати тільки шкалу оцінювання 1-12 балів і застосовуватися лише для ДПА.

Більше про сертифікати ЗНО, які необхідні для вступу на спеціальності Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника подано тут : https://admission.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/6/2020/12/5.-%D0%94%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BA-4-2021.pdf