Участь доцента Мирослави Кулеші-Любінець у презентації Програми соціального підприємництва в Івано-Франківській міській ТГ

17 лютого доцент кафедри Мирослава Кулеша-Любінець разом з командою Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» прийняла участь у засіданні Координаційної ради сприяння розвитку соціального підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді.

Після вступного слова заступника міського голови Руслана Гайди учасники заходу презентували свою діяльність та своє бачення щодо співпраці. Зокрема, директорка Центру «Агенти змін», доцент Світлана Кропельницька розповіла про реалізований проєкт з соціального підприємництва «Етно-код» та про успішні соціальні проєкти під керівництвом доцента Мирослави Кулеші-Любінець, наголосивши на важливості психологічного супроводу цільової аудиторії соціального підприємства.

Згодом директор Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради Світлана Криворучко презентувала заходи Програми розвитку соціального підприємства в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2021-2023 рр., в розробці якої брали участь більше 50 фахівців (науковці, соціальні підприємці, економісти, юристи та ін.), серед яких доцент Мирослава Кулеша-Любінець. Програму розроблено спільно з експертами Проєкту ПРОМІС.

З Програмою розвитку соціального підприємства в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2021-2023 рр. можна ознайомитися тут: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:e3si2xQUJ4gJ:www.namvk.if.ua/ref_prdoc/4095+&cd=1&hl=uk&ct=clnk&gl=ua